PEACOCK CAFE BAR – ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Σε αυτή την ανακαίνιση κατασκευάσαμε ψευδοροφές, δημιουργήσαμε γύψινες διακοσμήσεις και έτσι ξεκίνησε αυτό το All day bar στο Χαλάνδρι…
Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη Mr. Peacock!

Σε αυτή την ανακαίνιση κατασκευάσαμε ψευδοροφές, δημιουργήσαμε γύψινες διακοσμήσεις και έτσι ξεκίνησε αυτό το All day bar στο Χαλάνδρι…

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη Mr. Peacock!

 

Ψευδοροφές

Οι ψευδοροφές αποτελούν μια αποδοτική και λειτουργική λύση για τη βελτίωση του εσωτερικού χώρου ενός επαγγελματικού χώρου.

Επιπλέον η κατασκευή ψευδοροφών επιτρέπει τη δημιουργία επιπλέον επιφάνειας, την κάλυψη καλωδίων και σωληνώσεων, καθώς και τη βελτίωση της ακουστικής και θερμομόνωσης.

Εκτός από την αισθητική αξία, οι ψευδοροφές παρέχουν και πρακτικά οφέλη. Με την εγκατάσταση μόνωσης ή ακουστικής μάζας στο ενδιάμεσο της ψευδοροφής, μπορείτε να βελτιώσετε την θερμομόνωση και την ηχομόνωση του χώρου. Αυτό δημιουργεί ένα πιο άνετο και ήσυχο περιβάλλον για τους κατοίκους ή τους εργαζόμενους του κτιρίου.

Γυψίνες διακοσμήσεις

Οι γυψίνες διακοσμήσεις προσδίδουν μια αίσθηση εξαιρετικής φινέτσας και κομψότητας στον χώρο. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να διακοσμήσουν το ταβάνι, τους τοίχους ή ακόμα και τις κολόνες, δημιουργώντας μια εντυπωσιακή παρουσία. Οι γυψίνες διακοσμήσεις είναι προσαρμόσιμες και ευέλικτες, επιτρέποντας τη δημιουργία προσαρμοσμένων σχεδίων που να ανταποκρίνονται στα ατομικά γούστα και στιλ διακόσμησης.

Χρονία:
2015
Εργασία:
Ανακαίνιση
Πελάτης:
PEACOCK CAFE BAR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

back to top